Perekond Ragnaud Sabourin tegutseb Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin VS #4 "unblended" on prantsuse tamme vaadis veetnud 4 aastat. Välimuselt särava õlgkollase tooniga, milles mänglevad mesised ja merevaigused helgisähvatused. Aroomis lillelisi noote, laimipuu ja hüatsint – tüüpilised Grande Champagne alale. Esmastele aroomidele järgneb viinapuu õie lõhn. Kuid klaasis mõne aja möödudes ilmnevad õrnad piparmündi, värskete viinamarjade ning kuiva heina aroomid. Maitse on tihe ja võine, õrnalt aromaatne. Keskmaitses prevaleerivad valged puuviljad ja pehmed vürtsid käsikäes tsitruseliste nootidega, mis omakorda viivad justkui liftiga uuele tasandile, mis aprikooside, õunte ja küpsetatud puuviljade päralt. Selle noore, kuid juba heade maneeridega ning energeetilise konjaki lõppmaitse on võimas – kokkuvõtte teevad siin nougat ja iirise komm. Ideaalne „igapäevane“ klaasike, mis sobib ideaalselt ka kokteilides kasutamiseks.
Perekond Ragnaud Sabourin tegutseb Cognac’i piirkonnas, Grande Champagne "kuldses kolmnurgas" nii 35 hektaril viinamarjakasvatajana kui konjaki destilleerijana juba aastast 1850. Nende perefilosoofia on käsitöönduslik konjak, „viinapuust eaux-de-vie’ni“: toota vaid tippkvaliteeti ning väga limiteeritud kogustes ja ainult oma kasvatatud viinamarjadest. Nagu nad ise ütlevad: "Sel hetkel, kui hakkame viinamarju sisse ostma, on sellel lool lõpp!"
Pärast kahefaasilist destillatsiooniprotsessi suunatakse konjak õilistuma prantsuse tamme vaatidesse perekonna keldritesse. Nende keldrid on suured, mahutades 15-17 korda rohkem konjakit kui on kogu nende aastane toodang. Selline unikaalne olukord annab võimaluse toota igal aastal just nii palju konjakit, kui sel hetkel vaja.
Ragnaud Sabourin VS #4 "unblended" on prantsuse tamme vaadis veetnud 4 aastat. Välimuselt särava õlgkollase tooniga, milles mänglevad mesised ja merevaigused helgisähvatused. Aroomis lillelisi noote, laimipuu ja hüatsint – tüüpilised Grande Champagne alale. Esmastele aroomidele järgneb viinapuu õie lõhn. Kuid klaasis mõne aja möödudes ilmnevad õrnad piparmündi, värskete viinamarjade ning kuiva heina aroomid. Maitse on tihe ja võine, õrnalt aromaatne. Keskmaitses prevaleerivad valged puuviljad ja pehmed vürtsid käsikäes tsitruseliste nootidega, mis omakorda viivad justkui liftiga uuele tasandile, mis aprikooside, õunte ja küpsetatud puuviljade päralt. Selle noore, kuid juba heade maneeridega ning energeetilise konjaki lõppmaitse on võimas – kokkuvõtte teevad siin nougat ja iirise komm. Ideaalne „igapäevane“ klaasike, mis sobib ideaalselt ka kokteilides kasutamiseks.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.