Prinz von Hessen veinimaja, asukohaga Johannisbergi linnakeses, väikeses veinipiirkonnas Rheingaus, on üks Saksamaa silmapaistvamaid Rieslingut viljelevaid veinimaju. Nii kodumaine kui rahvusvaheline tunnustus peegeldab nende veinide ja vahuveinide suursugusust. Prinz von Hesseni Rieslingu marjad kasvavad Rheingau parima asukohaga aedades, sealjuures ka Klausis Johannisbergis.
Klaus Johannisbergi GG (Großes Gewächs) veini viinamarjad tulevad VDP Grosse Lage ”Johannisberger Klaus” aedade lõunapoolsetelt nõlvadelt. See rikkalik Riesling on uskumatult pakub aroomis luuviljaliste noote, rohelist õuna, troopilisi vilju ning münti, mida täiendab kerge mineraalsus. Veini maitse on peeneloomuline, haarav, kompleksne ja intensiivne.
Korje kestab tavaliselt septembrist kuni oktoobrikuu lõpuni. Tagamaks parima kvaliteediga veini, eemaldatakse madalama kvaliteediga marjad viinapuudelt juba enne korje algust. Valmistamisel pressitakse marjad kergelt, seejärel jäetakse vein 4 - 5 kuuks kestadele. 20 % veinist kääritatakse roostevabast terasest mahutites ning ülejäänud 80 % traditsioonilises 1200 liitrises saksa tammevaadis.
Prinz von Hessen Johannisberg Klaus Auslese 37,5 cl
Prinz von Hessen veinimaja, asukohaga Johannisbergi linnakeses, väikeses veinipiirkonnas Rheingaus, on üks Saksamaa silmapaistvamaid Rieslingut viljelevaid veinimaju. Nii kodumaine kui rahvusvaheline tunnustus peegeldab nende veinide ja vahuveinide suursugusust. Prinz von Hesseni Rieslingu marjad kasvavad Rheingau parima asukohaga aedades, sealjuures ka Klausis Johannisbergis.
Klaus Johannisbergi GG (Großes Gewächs) veini viinamarjad tulevad VDP Grosse Lage ”Johannisberger Klaus” aedade lõunapoolsetelt nõlvadelt. See rikkalik Riesling on uskumatult pakub aroomis luuviljaliste noote, rohelist õuna, troopilisi vilju ning münti, mida täiendab kerge mineraalsus. Veini maitse on peeneloomuline, haarav, kompleksne ja intensiivne.
Korje kestab tavaliselt septembrist kuni oktoobrikuu lõpuni. Tagamaks parima kvaliteediga veini, eemaldatakse madalama kvaliteediga marjad viinapuudelt juba enne korje algust. Valmistamisel pressitakse marjad kergelt, seejärel jäetakse vein 4 - 5 kuuks kestadele. 20 % veinist kääritatakse roostevabast terasest mahutites ning ülejäänud 80 % traditsioonilises 1200 liitrises saksa tammevaadis.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.