Viinamarjad korjatakse 35 aastat vanadest lubjakivise pinnasega aianditest. Fermentatsioon kestab 4 kuud 20 kraadi juures. Prantsuse 600 l tammevaat annab veinile kompleksust, millele lisatakse 30% kerge ja värske stiiliga roostevabas terases laagerdunud vein. Veini värvus on kuldkollane, aroomis segunevad valged lilled kreemika vahukoorega. Vein on meeldivalt ümar ja täidlane, tänu lubjakivisele pinnasele on tunda veinis ka mineraalsust ja lõpus isegi kerget soolasust. Meelde jääb Chardonnayle omane kuiv ja elegantne tammine karakter.
Viinamarjad korjatakse 35 aastat vanadest lubjakivise pinnasega aianditest. Fermentatsioon kestab 4 kuud 20 kraadi juures. Prantsuse 600 l tammevaat annab veinile kompleksust, millele lisatakse 30% kerge ja värske stiiliga roostevabas terases laagerdunud vein. Veini värvus on kuldkollane, aroomis segunevad valged lilled kreemika vahukoorega. Vein on meeldivalt ümar ja täidlane, tänu lubjakivisele pinnasele on tunda veinis ka mineraalsust ja lõpus isegi kerget soolasust. Meelde jääb Chardonnayle omane kuiv ja elegantne tammine karakter.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.