Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või nõustun nuppu vajutades, nõustud meie privaatsuspoliitikaga. Loe lähemalt
Bestwine klubiliikmetele kogu kaup -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).
Alloro ehk maakeeli loorber ei ole just esimene vürts, millest tuleks pähe likööri teha. Loorberipuud kasvavad Sitsiilias kõikjal, suvel on õhk nende vürtsikast ja eeterlikust lõhnast paks. Loorber leiab rohket kasutust Vahemere gastronoomias. Ka prantslased kasutavad Chartreuse’i likööri näol joogis loorberit. Chartreuse’i retsept pärineb munkadelt ja on aastasadu muutumatuna püsinud. Limonio idee loorberilikööri teha lähtub kohalike sitsiillaste traditsioonidest. Haruldane ürdine jook on suurepärane digestiiv ja ohtrate söömaaegade käikude vahepeal tõhus seedimise hõlbustaja. Just noortest erkrohelistest lehtedest saab parima likööri algmaterjali. Värvilt saab jook mustjasroheline. Pudelit tuleb enne tarvitamist ettevaatlikult loksutada, et kõik naturaalsed õlid ilusti taas seguneksid ja joogi loomulikud värvikomponendid ühtlustuks. Vürtsikas, puidune ja eeterlik liköör meenutab idamaiseid lõhnu. Alkoholi on 35%. See on garanteeritud hitt kõikide ürdijookide fännide seas.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.