Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või nõustun nuppu vajutades, nõustud meie privaatsuspoliitikaga. Loe lähemalt
Bestwine klubiliikmetele kogu kaup -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).
Framboise eau-de-vie on traditsiooniline Alsace’i digestiiv, mida valmistatakse vaarikatest. Enamus madala suhkrusisaldusega marju
leotatakse kõrge alkoholisisaldusega viinamarjadestilladis. Veinibrändit tohib kasutada vaid 12,5 liitrit 100 kg marjade kohta. Regulatsioonid näevad ette, et 1 liitri Framboise valmistamiseks tuleb kasutada vähemalt 8 kg vaarikaid. Destillaati hoitakse enne pudeldamist klaasanumates. Serveerida tuleks destillaati eriti madalal temperatuuril, umbes 6 - 8 kraadi juures, jahutatuna on aroom eriti külluslik. Samuti võib kasutada eelnevalt külmikus jahutatud klaasi (soovi korral võib klaasi jahutada ka purustatud jääga
või asetada klaasi jääkuubik). Kõige levinum on serveerida jooki eine lõpetuseks digestiivina, long dringina soodaveega või mahlaga,
suurepärane lisand dessertidele ja gourmet roogade maitsestamiseks.
Põnev kombinatsioon tumeda šokolaadiga.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.