Ventoura Chablis on helekollase värvusega, aroomis tunda küpseid luuvilju, soolakust, mineraalsust, miskit vürtsikat, apelsinikoort. Maitse on aroomiga harmoonias, domineerivad samad nüansid. Vein on läbinud ka malolaktilise fermentatsiooni, mis muudab veini kreemisemaks ning teda on terastankides hoitud 10 kuud peenel pärmisettel, see silub veini nurki ümaramaks.
Domain Ventoura on eelkõige pereettevõte. Nad omavad Petit Chablis, Chablis ja Chablis Premier Cru alasid Fontenay près Chablis´s kokku 11 hektaril. Nende fookus ja pingutused on kõik suunatud ennekõike viinapuuaedadesse enne, kui mõtlevad millegi pudeldamsiele - vein "tehakse aias valmis", mitte keldris - seal ei ole õigust enam midagi muuta. Kõik alagas 1953.a Auguste´ist, kes oli lihtne talumees. Tal oli 3 lammast, paar lehma, paar aakrit teraviljapõlde ja viinapuaedu. Claude, tema poeg, tegi kõik endast oleneva, et hankida maad juurde ja jõuda selle eelpool nimetautd 11 hektarini. Esimesed 25 a müüdi viinamarju kohalikule kooperatiivile, kuni jõuti otsuseni, et on aeg hakata ise veini tootma ja oma terroir´d väljendama. See on olnud pikk teekond, mille jooksul on õpitud tundma iga viimset kui põllulappi ning selle terroir´ eripära. Tänaseks on veinimaja "jäme ots" Claude´i poja Thomas´i käes. Tema elutöö on veinimaja tehnika moderniseerimine.