Henners Rosé on valmistatud Pinot Noirist ja Pinot Meunier´st, mis tulevad nii Hennersi enda savistelt viinamarjapõldudelt kui ka naaberkasvataja kriidimullastelt väljadelt - üks olles külluslik ja lopasakas, teine elegantne ja väljapeetud, täiendavad nad teineteist ideaalselt! Rosé kauni kahvatu lõheroosa tooni saavutamiseks on viinamarjadest "värvi väljatõmbamiseks" kasutatud traditsioonilist saignée meetodit.
See traditsioonilise meetodi rosé vahuvein pakub klassikalisi Inglise punaste marjade maitseid, sealhulgas vaarikaid ja punaseid sõstraid. Vähemalt 24 kuud settel laagerdamine annab veinile õrna kreemisuse. Dosaaz 5 g/L kohta.
Henners Vineyardi asutas 2007. aastal Lawrence Warr, kes oli pikaaegne vormel 1 insener. Olles vormel 1-st lahkunud, et asutada insenerikonsultatsioonifirma, algasid paralleelselt ideaalse viinamarjaistanduse otsingud. Poolteist aastat hiljem Istutatigi nelja hektari jagu kolm klassikalist vahuveini viinamarjasorti Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier Inglismaa ühte kuivemasse ja päikesepaistelisemasse asukohta, maalilisse Herstmonceux´ külla, 8 km kaugusele merest East Sussexis. Larry nimetas viinamarjaistanduse Henneriks oma prantslasest esivanema Henners Duboisi auks, kes oli sunnitud 18. sajandi lõpul Prantsuse revolutsiooni ajal Pariisist Inglismaale põgenema. Rannikuäärsel asukohal on viinapuuaedadele suur mõju ja eelis. Rikkalik savimuld ja meretuuled muudavad selle koha ideaalselt sobivaks kvaliteetsete vahuveinide tootmiseks. Nad ise rõhutavad, et just meretuuled on nende edu võtmeks, vähendades külmaohtu ja haiguste survet ning tuues veinidesse karge soolsuse. Henners on ka Ühendkuningriigi Sustainable Wines of Great Britain üks asutajaliige.
Henners Rosé on valmistatud Pinot Noirist ja Pinot Meunier´st, mis tulevad nii Hennersi enda savistelt viinamarjapõldudelt kui ka naaberkasvataja kriidimullastelt väljadelt - üks olles külluslik ja lopasakas, teine elegantne ja väljapeetud, täiendavad nad teineteist ideaalselt! Rosé kauni kahvatu lõheroosa tooni saavutamiseks on viinamarjadest "värvi väljatõmbamiseks" kasutatud traditsioonilist saignée meetodit.
See traditsioonilise meetodi rosé vahuvein pakub klassikalisi Inglise punaste marjade maitseid, sealhulgas vaarikaid ja punaseid sõstraid. Vähemalt 24 kuud settel laagerdamine annab veinile õrna kreemisuse. Dosaaz 5 g/L kohta.
Henners Vineyardi asutas 2007. aastal Lawrence Warr, kes oli pikaaegne vormel 1 insener. Olles vormel 1-st lahkunud, et asutada insenerikonsultatsioonifirma, algasid paralleelselt ideaalse viinamarjaistanduse otsingud. Poolteist aastat hiljem Istutatigi nelja hektari jagu kolm klassikalist vahuveini viinamarjasorti Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier Inglismaa ühte kuivemasse ja päikesepaistelisemasse asukohta, maalilisse Herstmonceux´ külla, 8 km kaugusele merest East Sussexis. Larry nimetas viinamarjaistanduse Henneriks oma prantslasest esivanema Henners Duboisi auks, kes oli sunnitud 18. sajandi lõpul Prantsuse revolutsiooni ajal Pariisist Inglismaale põgenema. Rannikuäärsel asukohal on viinapuuaedadele suur mõju ja eelis. Rikkalik savimuld ja meretuuled muudavad selle koha ideaalselt sobivaks kvaliteetsete vahuveinide tootmiseks. Nad ise rõhutavad, et just meretuuled on nende edu võtmeks, vähendades külmaohtu ja haiguste survet ning tuues veinidesse karge soolsuse. Henners on ka Ühendkuningriigi Sustainable Wines of Great Britain üks asutajaliige.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.