Bestwine veinikooli 8. kursus

Õppetööd alustas sellesügisene Bestwine Veinikool!

 
Kursus koosneb kokku 8-st loengust. Alustame degusteerimis- ja veinimaailma baasteadmiste omandamisega, üheskoos rändame läbi kõik olulisemad veiniriigid vanast maailmast, piilume ka uut ning lõpetame kursuse toidu ja veini sobitamisega!
Kõik loengud kestavad 3 tundi ja hõlmavad vaid parimaid veininäiteid kõigist valitud riikidest. Veini ja toidu loeng kestab 5 tundi ning sisaldab lisaks suurepärastele veinidele ka külluslikku õhtusööki.
 

Kursuse hind: 350 €/inimene

Info ja registreerimine: veinikool@bestwine.ee ja +372 5858 5588

Loengud toimuvad kaheksal järjestikusel teisipäeval veebruari lõpust aprilli keskpaigani Bestwine Tallinna veinipoe degustatsiooniruumis (Kentmanni 6) kell 18.00–21.00 (välja arvatud loeng “Vein ja Toit”, mille toimumiskoht on Vürts Köök, aadressil Vana-Kalamaja 17).

Kursuse kava:

09.10
1. loeng – Sissejuhatus veinimaailma: veinide degusteerimine, viinamarjade viljelus, veinide valmistamine, veinide käsitlemine (lektor Brigitty Luus)
 
16.10
2. loeng – Prantsusmaa (lektor Kadri Kroon)
 
23.10
3. loeng – Itaalia (lektor Triinu van Buuren või Juri Brattšik)


30.10
4. loeng – Hispaania, Portugal (lektor Kadri Kroon)
 
06.11
5. loeng – Saksamaa, Austria, Ungari (lektor Kadri Kroon)
 
13.11
6. loeng – Uue-Maailma veinid, tähtsamad sordid, piirkonnad (lektor Kadri Kroon)
 
20.11
7. loeng – Dessertveinid (lektor Kristjan Markii)
 
27.11
8. loeng – Vein ja toit (lektorid Kadri Kroon, Triinu van Buuren)