Bestwine klubiliikmetele täishinnaga toodetelt -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).

Esinduspood:

+372 622 8970

E-pood:

+372 5305 2053 (E–R kell 9–17)

0
0,00 €
Minu ostukorv
Ostukorv on tühi
Kõik kokku:
0,00 €
Tasuta kojuvedu alates 50€

Sans Sulfites Ajoutés 1er Cru Extra Brut

Champagne Waris-Hubert
Laos
(1)
121,00 €
(6)
726,00 €

Klubiliikme soodustus -20% 
kõikidelt toodetelt

Bestwine garanteerib veinide 
kõrge kvaliteedi

Tasuta transport 
alates 50€ ostust

Online sommeljee

Tootja Champagne Waris-Hubert
Värvus valge
Riik Prantsusmaa
Viinamarjasort Chardonnay
Piirkond Grauve, Côte des Blancs, Champagne
Aastakäik NV
Apellatsioon Champagne AOC
Alkoholi protsent 12%
Serveerimistemperatuur 9-12°C
Toote tüüp Šampanja
Maht 75cl
Loodussõbralik valmistusviis kestlik viinamarjakasvatus
Sobivus toiduga mereannid, karbid, linnuliha, grillkala, juustud
Kirjeldus Tootja Kirjeldus
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. Sans Sulfites, (tõlkes: ilma väävilita) on Waris-Hubert´i eriprojekt. “Les Hauts Boquets” põllulapilt korjatud chardonnayl on lastud särada ja lahti rulluda nii nagu see mari ise arvab - inimkäe sekkumine on minimaalne. Vein on iseenesllikult käärinud naturaalse pärmiga ning väävlit ei ole valmimise käigus lisatud. Tulemuseks on imeliselt puhas ja värske šampanja! Aroomis tunda seda Avize´íle omast lumivalget kriidist pinnast, mineraalsust. Maitses on vein ümar, kreemjas ja elegantne. Dosaaz 4,3 g/l.
Waris-Hubert šampanjamaja asub Côte des Blancs aladel, Grand Cru apellatsiooni külas Avize’s. Täna toimetab majas neljas põlvkond – Stéphane ja Olivier Waris, kes valmistavad isikupäraseid Grand Cru ja Premier Cru šampanjasid. 17-st Champagne Grand Cru külast on Waris-Hubertí perekonnal põlde 5 külas: Avize, Oger, Cramant ja Chouilly Côte des Blancs aladel ning väikese erandina on neil Grand Cru põld ka Aÿ külas Vallée de la Marneís, mis on tuntud just pinot noir poolest. Veinimeister Olivier´il on väga puristlik lähenemine terroir´le kombnineerides biodünaamika ja targa veinivalmsitamise. "See, kes ei tunne väga hästi oma viinapuid, ei saa teha head veini", ütleb Olivier. Umbrohutõrje toimub hobustega maad kündes. Oluline on pinnasele anda õhku - õhus seisneb elu, mikroobid putukad - looduslik mitmekesisus. Seda sügavamale jõuavad omakorda viinapuude juured ja väljendavad veinides ühe rohkem selle väärika terroir ilu ja komplekssust.
Sarnased tooted