Raza Orange Nat puhul on tegemist kaks ühes, nii naturaalse kui orange veiniga. Viinamarjad korjatakse oma küpsuse tipul, eraldatakse vartest ning asetatakse suurtesse graniidist "lagare´idesse", kus neid jalgadega trampides purustatakse - nagu portugalis tihti kombeks. Sinna jääb vein ka naturaalse pärmiga fermenteeruma. Kui 2/3 fermentatsioonis on toimunud, liigutatakse vein ümber terastankidesse fermentatsiooni lõpetama. Seejärel settub sade põhja, kui vein on piisavalt seglinenud, siis toimub pudeldamine. Tulenevalt pikast kontaktist kestade ja seementega, on veinil kuldne värvus, rohkem jõudu ja struktuuri. Aroomis on tunda loorberilehte ja mandariinikoort. Maitse on pikk ja püsiv.
Raza Orange Nat puhul on tegemist kaks ühes, nii naturaalse kui orange veiniga. Viinamarjad korjatakse oma küpsuse tipul, eraldatakse vartest ning asetatakse suurtesse graniidist "lagare´idesse", kus neid jalgadega trampides purustatakse - nagu portugalis tihti kombeks. Sinna jääb vein ka naturaalse pärmiga fermenteeruma. Kui 2/3 fermentatsioonis on toimunud, liigutatakse vein ümber terastankidesse fermentatsiooni lõpetama. Seejärel settub sade põhja, kui vein on piisavalt seglinenud, siis toimub pudeldamine. Tulenevalt pikast kontaktist kestade ja seementega, on veinil kuldne värvus, rohkem jõudu ja struktuuri. Aroomis on tunda loorberilehte ja mandariinikoort. Maitse on pikk ja püsiv.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.