Elevusttekitavalt kompleksne, kirgas rubiinpunane Pinot Noir püüab pilke ning täidab kõik lubadused. Kutsuvalt sügavad mustika ja hapu kirsi noodid aroomis võrgutavad nina. Märjale metsaalusele viitavad noodid kombineeruvad imeliselt pehme ja elegantse tammese vaniljega. Lõppmaitse on õrn, ent kestev. Tüüpiline Spätburgunder Rheingaust, külluslik, täidlane ning peensusteni lihvitud. Perfektne kaaslane delikaatsetele metsloomalihast valmistatud roogadele.
Viinamarjade valmimise ajal eemaldatakse viinapuudelt ligi pooled marjakobarad, et taimed koondaksid kogu oma jõu järelejäänud marjadele. Pärast korjet ning varretustamist eelmaldatakse umbes 15% värskest viinamarjamahlast, et intensiivistada punaveini komplekssust ja värvitooni. Tugevdamaks veini aroomi, järgneb seitsmepäevasele külmale matseratsioonile veel teine seitse päeva fermentatsiooni kestadel. Lõpuks eraldatakse vein marjakestadest ning õilistatakse Prantsuse tammevaatides 12 kuud.
Prinz von Hessen veinimaja, asukohaga Johannisbergi linnakeses, väikeses veinipiirkonnas Rheingaus, on üks Saksamaa silmapaistavamaid Rieslingut tootvaid veinimaju. Nii kodumaine kui internatsionaalne tunnustus peegeldab nende veinide ja vahuveinide suursugusust. Prinz von Hesseni Rieslingu marjad kasvavad Rheingau parima asukohaga aedades, sealjuures ka Klausis Johannisbergis, veel ka näiteks Hasensprung ja Jesuitengarten Winkelis. Kuigi 95% viljelusest on pühendatud just Rieslingule, valmivad siin ülejäänud murdosast Spätburgunderi marjadest vägagi meeldejäävad punaveinid.
Elevusttekitavalt kompleksne, kirgas rubiinpunane Pinot Noir püüab pilke ning täidab kõik lubadused. Kutsuvalt sügavad mustika ja hapu kirsi noodid aroomis võrgutavad nina. Märjale metsaalusele viitavad noodid kombineeruvad imeliselt pehme ja elegantse tammese vaniljega. Lõppmaitse on õrn, ent kestev. Tüüpiline Spätburgunder Rheingaust, külluslik, täidlane ning peensusteni lihvitud. Perfektne kaaslane delikaatsetele metsloomalihast valmistatud roogadele.
Viinamarjade valmimise ajal eemaldatakse viinapuudelt ligi pooled marjakobarad, et taimed koondaksid kogu oma jõu järelejäänud marjadele. Pärast korjet ning varretustamist eelmaldatakse umbes 15% värskest viinamarjamahlast, et intensiivistada punaveini komplekssust ja värvitooni. Tugevdamaks veini aroomi, järgneb seitsmepäevasele külmale matseratsioonile veel teine seitse päeva fermentatsiooni kestadel. Lõpuks eraldatakse vein marjakestadest ning õilistatakse Prantsuse tammevaatides 12 kuud.
Prinz von Hessen veinimaja, asukohaga Johannisbergi linnakeses, väikeses veinipiirkonnas Rheingaus, on üks Saksamaa silmapaistavamaid Rieslingut tootvaid veinimaju. Nii kodumaine kui internatsionaalne tunnustus peegeldab nende veinide ja vahuveinide suursugusust. Prinz von Hesseni Rieslingu marjad kasvavad Rheingau parima asukohaga aedades, sealjuures ka Klausis Johannisbergis, veel ka näiteks Hasensprung ja Jesuitengarten Winkelis. Kuigi 95% viljelusest on pühendatud just Rieslingule, valmivad siin ülejäänud murdosast Spätburgunderi marjadest vägagi meeldejäävad punaveinid.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.