Cremant D´Alsace valmistamise protsess on keerukas ja aeganõudev. Veini tegemiseks kasutatakse ainult käsitsi korjatud ja terveid viinamarju, mis asetatakse ettevaatlikult mahlapressi ja valmistatakse sampanja meetodil. Pärast traditsioonilist kääritamist pudeldatakse vein ja hoiustatakse jahedal temperatuuril veinikeldris, kus toimub teine käärimine. Pärast kaheaastast veini arenemist keldris, pööratakse pudeleid nelja päeva jooksul järk-järgult vertikaalsesse asendisse, et pärm ladestuks ja koguneks pudeli kaela. Dégorgement´i ajal on pudeli kael külmunud ja sete eraldub loodusliku rõhu mõjul, veinile ei lisata "liqueur d´expedition” ajal suhkrut seega jääb veini alles ainult naturaalne jääksuhkur. Gustave Lorentz Crémant d’Alsace Bruti tasakaal ja värskus pärineb kolme viinamarjasordi imelisest kooslusest ja sobivusest. Värvuselt on vein helekollane ja mõnusalt peene mulliga, aroomis tulevad esile valged õied, Granny Smith õunad ja kerge pirnisus. Maitseprofiilis on esikohal värskus ja tsitrused ning kerge viide värskele valgele pirnile.
Cremant D´Alsace valmistamise protsess on keerukas ja aeganõudev. Veini tegemiseks kasutatakse ainult käsitsi korjatud ja terveid viinamarju, mis asetatakse ettevaatlikult mahlapressi ja valmistatakse sampanja meetodil. Pärast traditsioonilist kääritamist pudeldatakse vein ja hoiustatakse jahedal temperatuuril veinikeldris, kus toimub teine käärimine. Pärast kaheaastast veini arenemist keldris, pööratakse pudeleid nelja päeva jooksul järk-järgult vertikaalsesse asendisse, et pärm ladestuks ja koguneks pudeli kaela. Dégorgement´i ajal on pudeli kael külmunud ja sete eraldub loodusliku rõhu mõjul, veinile ei lisata "liqueur d´expedition” ajal suhkrut seega jääb veini alles ainult naturaalne jääksuhkur. Gustave Lorentz Crémant d’Alsace Bruti tasakaal ja värskus pärineb kolme viinamarjasordi imelisest kooslusest ja sobivusest. Värvuselt on vein helekollane ja mõnusalt peene mulliga, aroomis tulevad esile valged õied, Granny Smith õunad ja kerge pirnisus. Maitseprofiilis on esikohal värskus ja tsitrused ning kerge viide värskele valgele pirnile.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.