Marche maakonnas Loreto linnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval.
Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19. saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon.
Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Mainides nimetust „pecorino“ võib esimese asjana tulla pähe samanimeline lambapiima juust. Antud juhul on tegemist siiski kohaliku viinamarjasordiga Marche piirkonnast. Tegemist on puuviljasse ja aromaatse veiniga, mis on suurepärane kaaslane erinevate valgete kalade juurde. Veini värvus on õlgkollane, mõningase rohelise helgiga. Aroomis ja maitses on tunda floraalsust ja mõnusat puuviljasust, pirni, ananassi, ning aniisi, salveid. Vein on värske ja mineraalne, pika järelmaitse ja meeldiva happesusega.
Marche maakonnas Loreto linnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval.
Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19. saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon.
Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Mainides nimetust „pecorino“ võib esimese asjana tulla pähe samanimeline lambapiima juust. Antud juhul on tegemist siiski kohaliku viinamarjasordiga Marche piirkonnast. Tegemist on puuviljasse ja aromaatse veiniga, mis on suurepärane kaaslane erinevate valgete kalade juurde. Veini värvus on õlgkollane, mõningase rohelise helgiga. Aroomis ja maitses on tunda floraalsust ja mõnusat puuviljasust, pirni, ananassi, ning aniisi, salveid. Vein on värske ja mineraalne, pika järelmaitse ja meeldiva happesusega.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.