Sobivus toidugamereannid, pastatoidud juurviljadega, valge kala, praetud kala. Proovi kindlasti koos veiseliha carpaccioga sreveeritud selleri ja maasikatega!
Grillo on huvitav Sitsiiliale ainuomane mari, mida varem kasutati ainult Marsala tegemiseks. Valmib ta Sitsiilia mõistes hilja, alles septembri teiseks nädalaks. Kogu valmimisprotsess leiab aset roostevabast terases keskkonnas ja kääritatud vein veedab kestadel kokku viis kuud. Värvus on veinil sügavalt õlgkollane. Grillo võib liigitada aromaatsete viinamarjasortide hulka, selles on olemas lopsakust. Lõhnab vein valgete lillede, eriti jasmiini järele. Tunda on troopikale omaseid aroome – mangot, papaiat. Lõpunootides mõnus mandel. Hape on veinil pigem kergete killast.
Saavutused:
2019 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2019 Mundus Vini - Kuldmedal
Sobivus toidugamereannid, pastatoidud juurviljadega, valge kala, praetud kala. Proovi kindlasti koos veiseliha carpaccioga sreveeritud selleri ja maasikatega!
Grillo on huvitav Sitsiiliale ainuomane mari, mida varem kasutati ainult Marsala tegemiseks. Valmib ta Sitsiilia mõistes hilja, alles septembri teiseks nädalaks. Kogu valmimisprotsess leiab aset roostevabast terases keskkonnas ja kääritatud vein veedab kestadel kokku viis kuud. Värvus on veinil sügavalt õlgkollane. Grillo võib liigitada aromaatsete viinamarjasortide hulka, selles on olemas lopsakust. Lõhnab vein valgete lillede, eriti jasmiini järele. Tunda on troopikale omaseid aroome – mangot, papaiat. Lõpunootides mõnus mandel. Hape on veinil pigem kergete killast.
Saavutused:
2019 Berliner Wine Trophy - Kuldmedal
2019 Mundus Vini - Kuldmedal
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.