Provence’is, Var’i piirkonnas kasvanud ugni blanc ja colombard viinamarjadest valmib charmat-meetodil kahvatukollane värske ja aperitiivne vahuvein.
Optimaalses küpsusastmes korjatud viinamarjade vinifikatsioon toimub kontrollitud madalal temperatuuril, et tagada vahuveini värske iseloom ning ergas happesus. Teine käärimine toimub 30 päeva jooksul terastankides, seejärel istub vein 3 kuud pärmisettel, siis vein filtreeritakse ning pudeldatakse.
Cuvée Laurent Brut on kahvatu õlgkollase värvusega, õrna roheka helgiga. Aroom on kompleksne ja puuviljane, esmajoones troopilised puuviljad. Maitse on värske, kerge, puuviljane ja mänguline.
Provence’is, Var’i piirkonnas kasvanud ugni blanc ja colombard viinamarjadest valmib charmat-meetodil kahvatukollane värske ja aperitiivne vahuvein.
Optimaalses küpsusastmes korjatud viinamarjade vinifikatsioon toimub kontrollitud madalal temperatuuril, et tagada vahuveini värske iseloom ning ergas happesus. Teine käärimine toimub 30 päeva jooksul terastankides, seejärel istub vein 3 kuud pärmisettel, siis vein filtreeritakse ning pudeldatakse.
Cuvée Laurent Brut on kahvatu õlgkollase värvusega, õrna roheka helgiga. Aroom on kompleksne ja puuviljane, esmajoones troopilised puuviljad. Maitse on värske, kerge, puuviljane ja mänguline.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.