Selle veini valmistamiseks kasutatud viinamarjad on kasvatatud Trentinos, dolomiitide jalamil, kus päevad on soojad ja päikeselised ning ööd jahedad. Päikeselised päevad toovad veini ilusa puuviljasuse, ööpäevaste temperatuuride kõikumine omakorda särtsaka happe.
Rosé veini Pinot Grigio viinamarjasordist valmistatati Trentino kandis juba alates 1950-ndatest. MezzaCorona veinimeistrid on sellest traditsioonist loonud kaasaegsema tõlgenduse valmistades modernset, värsket ning toidusõbralikku veini. Veinimajale kuuluvate põllulappide unikaalne uhtliiva ja paekivi pinnas ning mikrokliima, mis tagab viinamarjade perfektse küpsemise, loovad ideaalsed tingimused heas tasakaalus rosé valmistamiseks.
Viinamarjad korjatakse käsitsi augusti lõpus. Pärast õrna pressimist jäetakse viinamarjavirre kestadega kontakti ca 8-10 tunniks, et tulevane vein saavutaks kauni roosa värvuse. Pärast 12-päevast fermentatsiooni "istub" vein veel 3-4 kuud pärmisettel, et saavutada kaunist kreemisust ning täidlasemat kehandit.
Vein on värske ja õrnalt aromaatne. Tunda on punaseid marju ja puuvilju, vihjetega punasele greibile, õrnalt lillelisi noote. Maitses tunda sümpaatset mineraalsust ning elavat happesust.
Selle veini valmistamiseks kasutatud viinamarjad on kasvatatud Trentinos, dolomiitide jalamil, kus päevad on soojad ja päikeselised ning ööd jahedad. Päikeselised päevad toovad veini ilusa puuviljasuse, ööpäevaste temperatuuride kõikumine omakorda särtsaka happe.
Rosé veini Pinot Grigio viinamarjasordist valmistatati Trentino kandis juba alates 1950-ndatest. MezzaCorona veinimeistrid on sellest traditsioonist loonud kaasaegsema tõlgenduse valmistades modernset, värsket ning toidusõbralikku veini. Veinimajale kuuluvate põllulappide unikaalne uhtliiva ja paekivi pinnas ning mikrokliima, mis tagab viinamarjade perfektse küpsemise, loovad ideaalsed tingimused heas tasakaalus rosé valmistamiseks.
Viinamarjad korjatakse käsitsi augusti lõpus. Pärast õrna pressimist jäetakse viinamarjavirre kestadega kontakti ca 8-10 tunniks, et tulevane vein saavutaks kauni roosa värvuse. Pärast 12-päevast fermentatsiooni "istub" vein veel 3-4 kuud pärmisettel, et saavutada kaunist kreemisust ning täidlasemat kehandit.
Vein on värske ja õrnalt aromaatne. Tunda on punaseid marju ja puuvilju, vihjetega punasele greibile, õrnalt lillelisi noote. Maitses tunda sümpaatset mineraalsust ning elavat happesust.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.