ServeerimistemperatuurParim on serveerida Bellinit külmana (8°C) vahuveini klaasidest või siis juua kõrrega trendikatest väikestest pudelitest. Kokteil ei sobi mitmeaastaseks säilitamiseks.°C
Bellini originaalretsept koosneb kahest osast Proseccost ja ühest osast naturaalsest virsikumahlast, millele on lisatud mõned tilgad metsvaarikamahla. Bellini valmistamiseks kasutatakse vaid spetsiaalselt kasvatatud ja välja selekteeritud ideaalselt küpseid ja mahlaseid valgeid virsikuid. Bellini tootmisel ei lisata mingeid säilituaineid, mis garanteerib joogi suurepärased maitseomadused ja aroomi. Pandipakendi tasu sisaldub toote hinnas.
Canella veinikelder loodi 1947. aastal Luciano Canella poolt, kes on tänaseni ettevõtte eesotsas, abiks tema 4 last - Alessandra, Lorenzo, Nicoletta ja Monica. Luciano huvi veinimaailma vastu tekkis tema vanemate väikeses restoranis Veneetsia lähedal, kus ta pidas sommeljee ametit. Ta armastab oma kodukandi veine ja on algusest peale keskendunud ainult sellele piirkonnale, Veneetsia ja Treviso aladele. Canella on spetsialiseerunud eelkõige Prosecco tootmisele. Ta on alati pööranud tähelepanu kvaliteedile ja olnud väga uuendusmeelne.
ServeerimistemperatuurParim on serveerida Bellinit külmana (8°C) vahuveini klaasidest või siis juua kõrrega trendikatest väikestest pudelitest. Kokteil ei sobi mitmeaastaseks säilitamiseks.°C
Bellini originaalretsept koosneb kahest osast Proseccost ja ühest osast naturaalsest virsikumahlast, millele on lisatud mõned tilgad metsvaarikamahla. Bellini valmistamiseks kasutatakse vaid spetsiaalselt kasvatatud ja välja selekteeritud ideaalselt küpseid ja mahlaseid valgeid virsikuid. Bellini tootmisel ei lisata mingeid säilituaineid, mis garanteerib joogi suurepärased maitseomadused ja aroomi. Pandipakendi tasu sisaldub toote hinnas.
Canella veinikelder loodi 1947. aastal Luciano Canella poolt, kes on tänaseni ettevõtte eesotsas, abiks tema 4 last - Alessandra, Lorenzo, Nicoletta ja Monica. Luciano huvi veinimaailma vastu tekkis tema vanemate väikeses restoranis Veneetsia lähedal, kus ta pidas sommeljee ametit. Ta armastab oma kodukandi veine ja on algusest peale keskendunud ainult sellele piirkonnale, Veneetsia ja Treviso aladele. Canella on spetsialiseerunud eelkõige Prosecco tootmisele. Ta on alati pööranud tähelepanu kvaliteedile ja olnud väga uuendusmeelne.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.