Selle kõige taga on naiselik ja elegantne omanimelise veinimaja omanik Victoria Ordonez. Ta on oma peres neljandat põlve veinimeister. Olles omandanud doktorikraadi hoopiski meditsiinis, otsustas ta siiski aastal 2004 siseneda oma pere Malaga veiniärisse. Aastal 2015 alustas ta oma isiklikku projekti, mille taha ta on pannud kogu oma hinge ja fookuse – tuua tagasi Malaga mägede veinitraditsioon, mis kadus pildilt juba rohkem kui sajand tagasi.
Kahe terroir’s kooslus – Malaga mäed ja Camarolos’e mäeahelik. Viinamarjad on hoolikalt valitud ning mõistagi käsitsi korjatud. Pärast 21 päeva kestakontakti, suundub vein 20 kuuks uude prantsuse tamme vaati õilistuma ning täiendavalt 12 kuuks pudelisse küpsema.
Vein on tugeva pigmendiga. Aroomis punased marjad, must kirss ning lõhnav kannike. Maitses mustikate ja põldmarjade tants, vein on jõuline ja kontsentreeritud ent mõjub seejuures siiski värskena. Joo kohe või hoia veel 10 aastat.
Selle kõige taga on naiselik ja elegantne omanimelise veinimaja omanik Victoria Ordonez. Ta on oma peres neljandat põlve veinimeister. Olles omandanud doktorikraadi hoopiski meditsiinis, otsustas ta siiski aastal 2004 siseneda oma pere Malaga veiniärisse. Aastal 2015 alustas ta oma isiklikku projekti, mille taha ta on pannud kogu oma hinge ja fookuse – tuua tagasi Malaga mägede veinitraditsioon, mis kadus pildilt juba rohkem kui sajand tagasi.
Kahe terroir’s kooslus – Malaga mäed ja Camarolos’e mäeahelik. Viinamarjad on hoolikalt valitud ning mõistagi käsitsi korjatud. Pärast 21 päeva kestakontakti, suundub vein 20 kuuks uude prantsuse tamme vaati õilistuma ning täiendavalt 12 kuuks pudelisse küpsema.
Vein on tugeva pigmendiga. Aroomis punased marjad, must kirss ning lõhnav kannike. Maitses mustikate ja põldmarjade tants, vein on jõuline ja kontsentreeritud ent mõjub seejuures siiski värskena. Joo kohe või hoia veel 10 aastat.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.