100% Nebbiolo marjast eriti kõrge kvaliteediga Barolo tuleb Serralunga d’Alba kommuunist. Aed on tibatilluke, kokku 8,5 hektarit, millest Cerettole kuulub omakorda vaid 2,4 hektari suurune ala. See oli ühtlasi Ceretto pere esimene Barolo põld. Viinamarjarivid on lõuna ja kagusuunalised. Viinamarjad saavad Prapo jaoks valmis teistest paikadest pea 10 päeva hiljem. Tulemuseks on tõeliselt küpsed tanniinid Pinnases on palju savi, mis mõjutab veini konsentratsiooni. Vein küpseb 300 liitristes Prantsuse tammevaatides terve aasta, millest pool on uued ja teine osa teise aasta kasutuses. Sealt edasi veedab Prapo aega hiigelsuurtes tammetünnides kuni pudeldamiseni.
Esmasteks lõhnadeks on eukalüpt, lagrits, tubakas ja nahk. Vein lõhnab justkui roosiaeda sattunud tõrvatünn. Maitses võimutsevad punane kirss ja magusad vürtsid.
Prapo on täidlane ja jõuline vein, vajab pikka periood, et avanema hakata. Veinil on tugev parkainestruktuur. Sellega paralleelselt kulgeb kerge mineraalsus ja elav hape. Muljetavaldavalt pikk järelmaitse annab tunnustust tõeliselt pikaealisest Barolost.
100% Nebbiolo marjast eriti kõrge kvaliteediga Barolo tuleb Serralunga d’Alba kommuunist. Aed on tibatilluke, kokku 8,5 hektarit, millest Cerettole kuulub omakorda vaid 2,4 hektari suurune ala. See oli ühtlasi Ceretto pere esimene Barolo põld. Viinamarjarivid on lõuna ja kagusuunalised. Viinamarjad saavad Prapo jaoks valmis teistest paikadest pea 10 päeva hiljem. Tulemuseks on tõeliselt küpsed tanniinid Pinnases on palju savi, mis mõjutab veini konsentratsiooni. Vein küpseb 300 liitristes Prantsuse tammevaatides terve aasta, millest pool on uued ja teine osa teise aasta kasutuses. Sealt edasi veedab Prapo aega hiigelsuurtes tammetünnides kuni pudeldamiseni.
Esmasteks lõhnadeks on eukalüpt, lagrits, tubakas ja nahk. Vein lõhnab justkui roosiaeda sattunud tõrvatünn. Maitses võimutsevad punane kirss ja magusad vürtsid.
Prapo on täidlane ja jõuline vein, vajab pikka periood, et avanema hakata. Veinil on tugev parkainestruktuur. Sellega paralleelselt kulgeb kerge mineraalsus ja elav hape. Muljetavaldavalt pikk järelmaitse annab tunnustust tõeliselt pikaealisest Barolost.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.