Bestwine veinikooli 11. kursus

Kursus koosneb kokku 8-st loengust. Alustame degusteerimis- ja veinimaailma baasteadmiste omandamisega, üheskoos rändame läbi kõik olulisemad veiniriigid vanast maailmast, piilume ka uut ning lõpetame kursuse toidu ja veini sobitamisega!

Kõik loengud kestavad 3 tundi ja hõlmavad vaid parimaid veininäiteid kõigist valitud riikidest. Veini ja toidu loeng kestab 5 tundi ning sisaldab lisaks suurepärastele veinidele ka külluslikku õhtusööki.
 

Kursuse hind: 350 €/inimene

Info ja registreerimine: veinikool@bestwine.ee ja +372 5598 6918

Loengud toimuvad kaheksal järjestikusel teisipäeval oktoobris ja novembris Bestwine Tallinna veinipoe degustatsiooniruumis (Kentmanni 6) kell 18.00–21.00 (välja arvatud loeng “Vein ja Toit”, mille toimumiskoht on Anni Arro Stuudio aadressil Toompuiestee 9a-9).

Kursuse kava:

KURSUSE KAVA
03.03   1. loeng – Sissejuhatus veinimaailma: veinide degusteerimine, viinamarjade viljelus, veinide valmistamine, veinide käsitlemine (lektor Brigitty Luus)

10.03   2. loeng – Itaalia (lektor Triinu van Buuren)

17.03   3. loeng – Prantsusmaa (lektor Juri Brattšik)

24.03   4. loeng – Hispaania, Portugal (lektor Juri Brattšik)

31.03   5. loeng – Saksamaa, Austria, Ungari (lektor Aivar Vipper)

07.04   6. loeng – Uus Maailm (lektor Aivar Vipper)

14.04   7. loeng – Dessertveinid (lektor Kristjan Markii)

21.04   8. loeng – Vein ja toit (lektor Juri Brattšik)