Bestwine klubiliikmetele kogu kaup -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).

Esinduspood:

 +372 622 8970

E-pood:

+372 5336 3918

0
0,00 €
Minu ostukorv
Ostukorv on tühi
Kõik kokku:
0,00 €
Tasuta kojuvedu alates 50€

Vinha Paz Reserva

Quinta de Barreiros
Laos
(1)
39,90 €
(6)
239,40 €

Klubiliikme soodustus -20% 
kõikidelt toodetelt

Bestwine garanteerib veinide 
kõrge kvaliteedi

Tasuta transport 
alates 50€ ostust

Online sommeljee

Tootja Quinta de Barreiros
Värvus punane
Riik Portugal
Viinamarjasort Touriga Nacional (80%), Tinta Roriz (10%), Alfrocheiro (10%)
Piirkond Beiras
Aastakäik 2018
Apellatsioon Dão DOC
Alkoholi protsent 13,5%
Serveerimistemperatuur 18°C
Toote tüüp Punane vein
Liik Kaitstud päritolunimetusega vein
Sobivus toiduga grilltiud sealiha, pikkpoiss, veise teryaki
Kirjeldus

Quinta de Barreiros omanik Antonio Canto Moriz, kes oma ettevalmistuselt tegelikult kirurg ning elab Portos, kuid kõik vabad hetked sõidab ta oma veinimajja. Pärinedes farmerite ja viinamarjakasvatajate perekonnast ning olles sügavalt ühenduses Dão piirkonna ja selle veinidega, otsustas ta ise tõsiselt viinamarjakasvatuse ja veinivalmistamsie 1990-ndatel ette võtta. Perekond kasutab endiselt Antonio vanavanaisa ehitatud graniidist viinamarja "taldpressi" ning jätkab traditsioone ka viinamarju tallates. "Vinha Paz" on oma nime saanud Antonio ema järgi, kelle neiupõlve nimi oli Maria de Paz Othon. Vinha Paz tähendab tõlkes "rahu viinapuuaed". Sellesse aed apääseb läbi romantilise vana värava, mis kaunistab ka veinipudeli etiketti. Alates aastast 1996 tomiub korje ja veinivalmistamine Magalhães Coelho valvsa käe all. See on veinimeister, keda peetakse Dão piirkonna veinide taassünni autoriks ning ning aastal 2003 pärjati teda “Portugali aasta veinimeister" tiitliga. ” Vinha Paz omakorda on võitnud palju auhindu, ning teda tunnistatakse üheks piirkonna preemiumveinide tootjaks. br> Viinamarjad on korjatud käsitsi septembri lõpus. Nad suunatakse koheselt suurtesse graniidist "lagare´idesse", kus nad purustatakse traditsioonilisel jalgadega trampimise teel ning jäetakse sinna kestadele matsereeruma. Pärast kestade eemaldamist suunatakse vein prantusse ja ameerika tamme õilistuma 17 kuuks. Vein on värvuselt tume. Aroomis ja maitse sümpaatsed küpsed punased ja mustad marjad, kompleksne struktuur. Tanniinid on kui siid ja samet, mida kannab nõtkelt täpselt õige nivooga happesus.