Villa Giada veinimaja asub otse Piemonte südames, veini ja gastronoomia poolest tuntud väikeste linnakeste rüpes. Üle kahesaja aasta vanune perefirma usub traditsionaalsetesse veinivalmistusmeetoditesse ja kasutab veinide laagerdamiseks vana maa-alust veinikeldrit. Põllul on nad naturaalse lähenemise pooldajad, mis tegelikult ei ole midagi muud kui taasleitud esivanemate looduslähedasest eluviisist ammutatud tarkused. Villa Giada veinide tippkvaliteedi taga on tänaseks päevaks väga kõrgelt hinnatud veinimeister Andrea Faccio, kes oma pere traditsioone jätkeb. Arneis´i viinamarjasort, mis kõnekeelses otsetõlkes tähendab "väikest lurjust", kuna teda on väga keeruline kasvatada, oli teise ilmasõjajärgselt väljasuremisohus. Teda päästis see, et mõningal määral kasvatati seda üsna magusate marjadega viinapuud putukate ligimeelitamiseks, et hoida kordades väärtuslikumad nebbiolo viinapuud kahjurivabadena. Tänaseks päevaks on Arneis teinud tõelise "come backi" ja on piirkonna tõeliselt väärtuslik valge sort. Villa Giada Suri Bianco õlgkollase värvusega ning roheka helgiga. Tõeliselt "suud vesistama paneva" puuviljase karakteriga ja kauni särtsaka happega, elegantse mineraalsusega ning seejuures hea kontsentratsiooniga vein. Veini on hoitud ka 4 kuud pärmisettel. Tunda on õunasust, pirnisust, kummelit ja mandlit.