Viinamarjad Sainte-Marie Brut Nature Cremant´i valmistamiseks on korjatud käsitsi. Pärast pressija kääritamist laagerdub vein 6 kuud 400-liitristes Prantsuse tammevaatides. Teise fermentatsiooni käigus lisatakse pärm ja suhkrut, et tekiks alkohol ja süsihappegaas. Seejärel laagerdub crémant veel 36 kuud settel. Dosaaži ehk suhkru lisamist ei tehta, et säilitada puuvilja loomulik intensiivsus.
Tulemuseks on elegantne ja mineraalne peene struktuuriga vahuvein. Aroomis avalduvad küpsed punased marjad nagu metsmaasikas ja punane sõstar, mida tasakaalustab kerge tsitruseline värskus ja röstine noot tammevaadi laagerdusest. Suus on vein kuiv ja struktuurne, hea happega ning pika, kergelt soolaka järelmaistega.
Veini toodetakse väga piiratud koguses – vaid 2000 pudelit. Viinapuud kasvavad savi- lubjakivimullal, istutustihedus 5000 taime hektari kohta, saagikus 8 viinamarjakobarat taime kohta.
Viinamarjad Sainte-Marie Brut Nature Cremant´i valmistamiseks on korjatud käsitsi. Pärast pressija kääritamist laagerdub vein 6 kuud 400-liitristes Prantsuse tammevaatides. Teise fermentatsiooni käigus lisatakse pärm ja suhkrut, et tekiks alkohol ja süsihappegaas. Seejärel laagerdub crémant veel 36 kuud settel. Dosaaži ehk suhkru lisamist ei tehta, et säilitada puuvilja loomulik intensiivsus.
Tulemuseks on elegantne ja mineraalne peene struktuuriga vahuvein. Aroomis avalduvad küpsed punased marjad nagu metsmaasikas ja punane sõstar, mida tasakaalustab kerge tsitruseline värskus ja röstine noot tammevaadi laagerdusest. Suus on vein kuiv ja struktuurne, hea happega ning pika, kergelt soolaka järelmaistega.
Veini toodetakse väga piiratud koguses – vaid 2000 pudelit. Viinapuud kasvavad savi- lubjakivimullal, istutustihedus 5000 taime hektari kohta, saagikus 8 viinamarjakobarat taime kohta.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.