Roger d’Anoia Cava tuleb Katalooniast Saint Sadurni d’Anoia ümbrusest - cava valmistamise põhipiirkonnast. Valge cava tehakse kolmest kohalikust klassikalisest vahuveini viinamarjast - Macabeost (Riojas tuntud ka Viura nime all), Xarel-lost ja Parelladast. Xarel-lot on kõige enam 60% jagu. 30% osas kasutatakse Macabeod ja ülejäänud 10% on Parellada. Tegemist on traditsionaalsel meetodil valmistatud vahuveiniga, mille teistkordne kääritamine leiab aset pudelis.Vein läbib 9–12 kuuse pudelilaagerduse maaalustes pimedates keldrites, kus on tagatud ideaalseks küpsemiseks ühtlane temperatuur +12 – 14 kraadi vahel. Brut pudelis on jääksuhkrut ainult 8 grammi liitri kohta.Vein on heleda õlgkollase värvusega. Mull on rikkalik ja püsiv. Esmased lillelõhnad ja puuviljaaia aroomid annavad avanedes teed pärmile ja röstinootidele. Röstisus on kerge ja pärineb veini settel hoidmisest. Roger d’Anoia Brut cava on eriti hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Omavahel on heas tasakaalus värskus, hape ning õunast ja pirnist tulenev puuviljasus.
Roger d’Anoia Cava tuleb Katalooniast Saint Sadurni d’Anoia ümbrusest - cava valmistamise põhipiirkonnast. Valge cava tehakse kolmest kohalikust klassikalisest vahuveini viinamarjast - Macabeost (Riojas tuntud ka Viura nime all), Xarel-lost ja Parelladast. Xarel-lot on kõige enam 60% jagu. 30% osas kasutatakse Macabeod ja ülejäänud 10% on Parellada. Tegemist on traditsionaalsel meetodil valmistatud vahuveiniga, mille teistkordne kääritamine leiab aset pudelis.Vein läbib 9–12 kuuse pudelilaagerduse maaalustes pimedates keldrites, kus on tagatud ideaalseks küpsemiseks ühtlane temperatuur +12 – 14 kraadi vahel. Brut pudelis on jääksuhkrut ainult 8 grammi liitri kohta.Vein on heleda õlgkollase värvusega. Mull on rikkalik ja püsiv. Esmased lillelõhnad ja puuviljaaia aroomid annavad avanedes teed pärmile ja röstinootidele. Röstisus on kerge ja pärineb veini settel hoidmisest. Roger d’Anoia Brut cava on eriti hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Omavahel on heas tasakaalus värskus, hape ning õunast ja pirnist tulenev puuviljasus.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.