Guy Saget on üheksandat põlve järjest tegutsev veinivalmistaja, kel ette näidata silmipimestav Loire veinide virrvarr. Rose d’Anjou ala jääb Angers’i linna lähedusse, Loire oru vasakkaldale. Seal on kriidine pinnas, kunagise merepõhja settekividega. Rosé moodustab poole kogu piirkonna veinitoodangust. Rosé d’Anjou on roosade veinide tõeline veteran. 1980ndatel oli trend palju magusamate roséde sunnas, nüüd on roséd järjest kuivemaks tõmbunud. Guy Saget rosé valmib 100 % Grolleau viinamarjast. Grolleau on tumeda kestaga. Oma imelise lõheroosa roosi värvuse saab vein 12 tunnise kestakontakti läbi. Hilisema veinivalmistamise käigus teeb veini hoopis tõsisemaks kolmveerand kuud settel hoidmine. Rosś d’Anjou on mõeldud kohe värskena joomiseks. Vein on lilleline ja pehme, õrnalt magusa lõhnaga. Üldmulje jääb erge, värskendav, marjane. Lõhnas on vein maasikane, maitses aga rohkem esil vaarikas ja sõstramari. Järelmaitsesse jääb hõljuma aimatav vürts.