See vein on valmistatud Grillo viinamarjasordist, mis tulevad kahest erinevast Sitsiilia piirkonnast: Üks osa Ragusa provintsist kagus, teine läänes asuvast Agrigentost. Tänu erinevatele kliimatingimustele saame erineva aromaatsuse ja stiiliga viinamarju. Ühelt poolt võimaldavad Ragusa ümbruses kasvatatavad viinamarjaistandused tänu mere lähedusele ja ideaalsele pinnasele saada puuviljaseid ja värkseid, mineraalseid veine. Teisest küljest toodavad Agrigentot ümbritsevate viinamarjaistanduste viljakamad ja savisemad mullad kontsentreeritud, küpseid ja rikkalikke viinamarju. Nende kahe erineva veinistiili kombinatsioonist saame selle küllusliku ja puuviljase ning kergelt kihiseva veini. Hele õlgkollane toon, millel roheline helk. Aroomilt puuviljane, kergelt troopiliste nüanssidega, tunda nektariini, virsikut ning mangot ja papaiat. Maitselt kerge, troopiliselt puuviljane ja värskendav.