Bestwine klubiliikmetele täishinnaga toodetelt -20%. Tasuta transport alates 50 € Tallinnas (ja alates 100 € väljaspool Tallinna).

Esinduspood:

+372 622 8970

E-pood:

+372 5305 2053 (E–R kell 9–17)

0
0,00 €
Minu ostukorv
Ostukorv on tühi
Kõik kokku:
0,00 €
Tasuta kojuvedu alates 50€

Crocera Barbera d’Asti DOCG Superiore

Il Cascinone
Laos
(1)
17,90 €
(6)
107,40 €

Klubiliikme soodustus -20% 
kõikidelt toodetelt

Bestwine garanteerib veinide 
kõrge kvaliteedi

Tasuta transport 
alates 50€ ostust

Online sommeljee

Tootja Il Cascinone
Värvus punane
Riik Itaalia
Viinamarjasort Barbera 100%
Piirkond Piemonte
Aastakäik 2020
Apellatsioon Barbera d´Asti DOCG
Alkoholi protsent 15%
Serveerimistemperatuur 14-16°C
Toote tüüp Punane vein
Maht 75cl
Loodussõbralik valmistusviis vegan
Liik Kaitstud päritolunimetusega vein
Sobivus toiduga loomalihapada, part musta ploomi kastmes, Pekingi part, seakõht aasia vürtsidega
Kirjeldus
Araldica on Piemonte piirkonna kõige progressiivsem veinikooperatiiv. Asub see Barbera d’Asti südames Castel Bogliones. Kooperatiivi on koondunud 230 viinamarjakasvatajat, kellel kokku on viinamarjade all 690 hektarit maad. Nad on tuntud kui väga head Barbera, Gavi ja Moscato tootjad, aga tunnustatud on ka Roero Arneis, Barolo ja Barbaresco. Motoks on head joodavad veinid sõbraliku ja kõigile vastuvõetava hinnaga, Kõik veinid valmivad veinimeistrist mänedzeri Claudio Manera taktikepi all. Tema isa oli 1950ndatel kogu veinigrupi asutaja. Hetkel on firmas tegevad ka Claudio naine Leila ja nende veinimeistriks õppinud poeg Carlo. Alasia veinide selitamisel ja filtreerimisel ei ole kastutatud loomseid aineid, seetõttu on nad sobilikud taimetoitlastele ja veganitele. Il Gascione on üks Araldica omandis olevaid veinimõisu. Veini nimi Crocera tuleb ristteest, mis põldude vahel kulgeb. Tegemist on 100 % Barberaga Monferrato mägedest. See on kõige olulisem Barbera kasvatusala. Marjad veini jaoks korjatakse käsitsi Il Cascinone ja d’Annona põldudelt. Veini valmistab Araldica Vini grupi veinimeister Claudio Manera. Barberat hoitakse 12 kuud Prantsuse tammevaadis, millest 10% on uued vaadid. Tammelaagerdus annab veinile kõvasti täidlust juurde, samas säilib Barberale omane mahlane ehe hape. Lõhnas ja maitses leiab küllaga küpseid musti ploome ja musti hapukaid kirsse. Küps ja jõulise kehandiga Barbera oma keldris laagerdudes suurt arengupotensiaali.

Saavutused:
Wine Enthusiast - 87 punkti