Sauvignonist tuleb veini rohelust ja värskust, teised klassikalise valgesse Bordoo segusse kuuluvat sorti mängivad veini aromatiseerimise rolli. Käärimine toimub madalal temperatuuril ja vein ei näe kübetki tamme kogu valmimisprotsessi vältel. Kuus kuud roostevabast terases lebamist lihvivad veini tasakaalu paika. Selles on kenake annus Sauvignoni karakterit, aga samas valgete lillede aroome, parfüümsust ja tsitruselisi, eriti roosat greipi.
Sauvignonist tuleb veini rohelust ja värskust, teised klassikalise valgesse Bordoo segusse kuuluvat sorti mängivad veini aromatiseerimise rolli. Käärimine toimub madalal temperatuuril ja vein ei näe kübetki tamme kogu valmimisprotsessi vältel. Kuus kuud roostevabast terases lebamist lihvivad veini tasakaalu paika. Selles on kenake annus Sauvignoni karakterit, aga samas valgete lillede aroome, parfüümsust ja tsitruselisi, eriti roosat greipi.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.