Chateau Croix de Labrie valdused asuvad otse Saint-Emilioni Grand Cru piirkonna südames, kus veinimaja omanik ja ühtlasi ka kirglik veinimeister Axelle Courdurie hoiab viinamarjade käekäigul silma peal alates nende sünnist kuni turustamiseni. 90% Chateau Croix de Labrie viinamarjasaagist moodustab Merlot, lisaks kasvatatakse vähesel määral Cabernet Sauvignon ja Cabernet Franc. Kõik orgaaniliselt viljeletud viinamarjad korjatakse ja sorteeritakse käsitsi. Malolaktiline käärimine toimub uutes Prantsuse vaatides, millele järgneb keskeltläbi 18 kuud samades vaatides laagerdumist. Camille de Labrie on saanud oma nime Labrie veinimaja peretütrelt, kes ühtlasi on veinisilti ehtiva joonistuse autor. 16 kuud tammevaadis küpsenud veinis võistlevad vaarika- ja mustasõstra maitsenoodid, veini iseloomustab kaunis struktuur ja elegantsed finessid. 80% Merlot’d ja 20% Cabernet Sauvignoni.