Ca´Marian prosecco on valmistatud Martinotti meetodil (tuntud ka kui Charmat meetod), kus teine kääritamine toimub suletud surveanumates, säilitades veini värskuse ja puuviljasuse. Millesimato tähistab, et vein on valmistatud vähemalt 85% ulatuses ühe aasta saagist, rõhutades konkreetse aastakäigu kvaliteeti. See on õrnalt puuviljane vahuvein, mille aroomis tõusevad esile rohelise õuna, virsiku ja aprikoosi noodid. Maitse on värske ja küpsete puuviljade päralt, eriti on tunda õuna, melonit ja virsikut. Happe ja puuviljasuse kena tasakaal loovad "Extra Dry" kategooriale iseloomuliku kergelt poolkuiva olemusega ja kergelt nauditava vahuveini. Ca´ Marian Prosecco sobib suurepäraselt aperitiiviks ning kaaslaseks kogu eine vältel. Eriliselt hästi täiendab see mereande, valget liha, kergemaid juuste ja taimetoite. Samuti on see suurepärane valik suviseks piknikuks või pidulikuks tervitusjoogiks.
Ca´Marian prosecco on valmistatud Martinotti meetodil (tuntud ka kui Charmat meetod), kus teine kääritamine toimub suletud surveanumates, säilitades veini värskuse ja puuviljasuse. Millesimato tähistab, et vein on valmistatud vähemalt 85% ulatuses ühe aasta saagist, rõhutades konkreetse aastakäigu kvaliteeti. See on õrnalt puuviljane vahuvein, mille aroomis tõusevad esile rohelise õuna, virsiku ja aprikoosi noodid. Maitse on värske ja küpsete puuviljade päralt, eriti on tunda õuna, melonit ja virsikut. Happe ja puuviljasuse kena tasakaal loovad "Extra Dry" kategooriale iseloomuliku kergelt poolkuiva olemusega ja kergelt nauditava vahuveini. Ca´ Marian Prosecco sobib suurepäraselt aperitiiviks ning kaaslaseks kogu eine vältel. Eriliselt hästi täiendab see mereande, valget liha, kergemaid juuste ja taimetoite. Samuti on see suurepärane valik suviseks piknikuks või pidulikuks tervitusjoogiks.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.