Antica Osteria Bianco kiitmine saab alguse faktist, et lauaveini kohta on Garofoli vein häbematult hea. Täpselt selline mõnusa happega puuviljane vein, mida tahaks Itaalia idüllilises külakeses vanamemme käsitsitehtud pasta kõrvale jooma jäädagi. Trebbiano ja Malvasia marjast segu saab ümar, aromaatne ja parasjagu vürtsikas. Mõeldud koheselt joomiseks. Vein on helekollane. Aroomilt meeldivalt värske ja puuviljane. Antica Osteria Bianco on heas tasakaalus, puhta maitsega, mõnusalt kerge happega.
Loreto linnas, Marche maakonnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval. Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19.saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon. Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Antica Osteria Bianco kiitmine saab alguse faktist, et lauaveini kohta on Garofoli vein häbematult hea. Täpselt selline mõnusa happega puuviljane vein, mida tahaks Itaalia idüllilises külakeses vanamemme käsitsitehtud pasta kõrvale jooma jäädagi. Trebbiano ja Malvasia marjast segu saab ümar, aromaatne ja parasjagu vürtsikas. Mõeldud koheselt joomiseks. Vein on helekollane. Aroomilt meeldivalt värske ja puuviljane. Antica Osteria Bianco on heas tasakaalus, puhta maitsega, mõnusalt kerge happega.
Loreto linnas, Marche maakonnas asub Santa Casa basiilika. Oma pika ja tähtsa ajaloo tõttu on see kristlike palverännakute tähtsamaid punkte juba alates keskajast ning üks palverändurite poolt külastatumaid kirikuid ka tänapäeval. Palverändurid, kes juba ammustel aegadel Loreto linna külastasid, olid omamoodi maailma ühed esimesed massituristid ning nagu turistid tänapäeval, vajasid ka nemad kohta, kus ööbida ja süüa-juua. Majutusasutusi ja trahtreid kerkis sinnakanti nagu seeni pärast vihma. Ühe sellise asutuse lõi 19.saj keskel ka Antonio Garofoli. 1871.a alustas ta juba veinitootmisega, sest palverändurite ilmalikku vajadust veini järele oli vaja katta. Siit saigi alguse pikk perekondlik traditsioon. Tänaseks päevaks juhivad veinimaja neljas ja viies generatsioon – vennad Carlo ja Gianfranco Garofoli ning nende lapsed Gianluca, Caterina ja Beatrice. Perekonnale kuulub ca 50 ha viinapuuaedu.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.