Louis Max Burgundia veiniõhtusöök

24.04 kell 19.00
Restoranis Art Priori

Olete oodatud Bestwine veiniõhtusöögile restoranis Art Priori, kus tutvustame meie värsket veinimaja Burgundiast.
Meie valikusse on lisandunud Burgundia veinimaja Louis Max, kus valmistatakse veini vaid majale kuuluvate viinapuuaedade saagist. Erilist tähelepanu pöörab veinimaja orgaanilisele ja jätkusuutlikule tootmisele, omades sealhulgas ühtesid suurimaid viinapuupõlde Mercurey ja Rully apellatsioondes.
Louis Max'i loodussõralikust ja vastutustundlikust viinamarjaviljelusest ning selle tulemusel valminud ja noobleid auhindu pälvinud veinidest räägib veinimaja president Jean-François’ Joliette.
Veinidest inspireeritud menüü valmistab Art Proiri peakokk Alexander Kolomar.

MENÜÜ

Amuse Bouche
Auster
2017 Chablis Saint Jean

Esimene eelroog
Riso pasta risoto / sinimerekarbid
2016 Rully Les Plantenays

Teine eelroog
Vutt / maapirn / trühvel / portvein
2015 Mercurey Clos la Marche (Monopole)

Pearoog
Boeuf Bourgignon
2015 Savigny Les Beaune 1er Cru Aux Fourneaux

Dessert
Kirss
2014 Nuits St. Georges 1er Cru Les Damodes


Õhtusöögi maksumus koos sobitatud veinidega 109 € / külaline
Bestwine'i klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 99 € / külaline

Oma osalemissoovist palume teatada hiljemalt 22. aprilliks.
Registreerimine ja lisainfo: joanna@bestwine.ee või telefonil +372 5858 5588.

Õhtusöögi eest saab tasuda arve alusel.