Bestwine sügishooaja uudised

SEPTEMBER ON ALKOHOLIVABA KUU

Peale suvist pidude pillerkaari tundub isegi mõistlik korraks peatuda ning aru pidada, mida alkohol sulle tähendab – kas lihtsalt harjumuspärast klaasikest või kõikide meeltega veinikunsti nautimist? Kvaliteetveinide maaletoojana eelistame me nii alanud alkovabal kuul kui ka aastaringselt pöörata tähelepanu veinile kui traditsioonide ja teadmiste, käsitöö, kunsti ja kultuuri sümbioosile. Omaette kunst on ka alkovabade veinide valmistamine nii, et õilis jook säilitaks ka peale alkoholivabaks destilleerimist oma iseloomu, lõhna ja maitse. Prantsuse veinimaja Pierre Chavin alkoholivabade veinide sari „Les Cocottes by Chavin“ on ehe näide selle kunsti oskuslikust valdamisest. Valikus on nii Blanc de Blancs vahuvein, valge vein Chardonnay viinamarjast, roosa vein viinamarjade segust ning punavein Merlot’st – igaüks oma iseloomuliku lõhna- ja maitsebuketiga.
Septembris leiad Bestwinest Les Cocottes by Chavin alkovabad veinid -30% soodsamalt, kasti kaupa ja koduleheküljelt ostes saad soodustust isegi 35%.
Tutvu alkoholivabade veinidega meie e-poes...

 

BESTWINE VEINIKOOL

Kas sinu huvi veinimaailma vastu on suurem kui olemasolevad teadmised ning kirg veinide vastu sügavam kui su kogemused? Kui nii, siis on sel sügisel juba 10. kursust alustav Bestwine veinikool just sinu jaoks. Kaheksa põhjaliku loengu käigus teeme tutvust veini ajaloo, selle valmistamise, viinamarjasortide ja piirkondadega. Kogenud lektorid, õdus veinistuudio, mõnus seltskond ning loomulikult kümnete kaupa uusi veine, mida üheskoos maitseme – see ongi Bestwine veinikool. Lisaks traditsioonilisele Tallinna veinikoolile alustab ka Tartu miniveinikool, kus teemaks samuti vein, vein ja veelkord vein.
Loe lähemalt 8. oktoobril alustava Bestwine Veinikooli kohta...
Registreerimine ja lisainfo: veinikool@bestwine.ee või või +372 5858 5588

 

LÕUNA-AAFRIKA VEINIÕHTUSÖÖK

26. septembril kutsume Lõuna-Aafrika veinidest huvitatuid Kadrioru veerele, kus pererestorani Mantel ja Korsten kokad valmistavad maitseküllase õhtusöögi ning Lyngrove veinimaja veinimeister Danie van Tonder tutvustab lähemalt veine, mis Bestwine klientidele juba ammu lemmikuteks saanud. Stellenboschi mitmekülgses kliimas valmivad tõelise karakteriga viinamarjad, millest veini valmistamine on omamoodi väljakutse ka kogenud veinimeistrile. Kuidas valmivad need lopsaka maitsebuketiga veinid seal ilma teises otsas ning milliseid roogasid nendega sobitada, saabki kogeda meie alanud hooaja esimesel veiniõhtusöögil 26. septembril restoranis Mantel ja Korsten.
Õhtusöögi maksumus koos sobitatud veinidega 69 € / külaline
Bestwine klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 64 € / külaline
Oma osalemissoovist palume teatada hiljemalt 23. septembriks.
Registreerimine ja lisainfo: info@bestwine.ee või +372 5858 5588
Õhtusöögi eest saab tasuda arve alusel.

 

UUED TUULED BESTWINE ŠAMPANJAVALIKUS

Nüüd leiad meie šampanjariiulist lausa viis erinevat šampanjamaja, millest igaüks on oma viinamarjade peremees alates nende kasvatamisest kuni õilsaks vahuveiniks valmistamiseni. Niinimetatud grower-šampanjasid iseloomustab ülimalt personaalne lähenemine oma veiniaedadele, mis väljendub seal valmivate šampanjade unikaalses karakteris. Bestwine uued šampanjamajad on Marcel Vezien, Pointillart-Leroy, Petiteaux, Waris-Hubert ja Mouzon. 10. oktoobril ongi šampanjahuvilistel suurepärane võimalus meie uue valikuga lähemalt tutvust teha. Kuigi šampanjamajade esindaja Margaux Paysant’ külastuse auks toimuva šampanjaõhtusöögi toimumiskoht on veel saladusloori taga, tasub kuupäev 10.oktoober juba aegsasti kalendrisse panna ning mõttes šampanjale pühendada.
Tutvu šampanjadega meie e-poes...