Erste Lage klassifikatsiooniga Scharzhofbergeri aed asub Saari jõe järskudel kallastel. Kogu töö põllul tehakse käsitsi. Viinamarjapõld avaneb lõunasse, mis arvestades Saksa külma kliimat ja kõrgel asuvaid viinamarjaaedu, on parim asend päikese suunas. Tingimused hea Rieslingu saamiseks ei võiks olla ideaalsemad. Kesselstatt on oma 6.6 hektariga kogu mäe teiseks suurim aiapidaja. Kõige rohkem kuulsust on Scharzhofbergeri Rieslingutele toonud legendaaarsed Egon Mülleri veinid, mis aga jäävad palju kõrgemasse hinnaklassi. Loomulikult ei kasutata Kesselstatti veinitegemisel mingit trikitamist. Viinamarjades leiduv naturaalne pärm tekitab iseenesesliku käärimisprotsessi. Fermenteerimine leiab aset roostevabast terasest vaatides, et säilitada ja välja tuua Rieslingule omast iseloomu. Palju annab veinile juurde pikk settel hoidmine.Scharzhofbergeri Rieslingul on roheka varjundiga kollane toon. Vein lõhnab mustasõstraõite ja apelsiniõite järele. Kiltkivisest pinnasest tuleneb veini soolakas mineraalsus ja tolmune karakter. Kivine pinnas imab endasse kuhjaga päevast soojust, et seda siis öökülmade ajal tagasi taimedeni peegeldada. Vein on suus veidi kihav. Mänglev elegants ja hästi integreeritud hape võiksidki olla Scharzhofbergeri Kabinett veini märksõnadeks. Maitses on esil tsitruselised, eriti laim. Huvitava nüansi annavad juurde aniisilised maitsed. Praeguses nooruses ei näita vein veel õlist ja petroolist Rieslingu iseloomu, aga vanusega see loomus kindlasti süveneb. Sobib pikemaks säilitamiseks.
Erste Lage klassifikatsiooniga Scharzhofbergeri aed asub Saari jõe järskudel kallastel. Kogu töö põllul tehakse käsitsi. Viinamarjapõld avaneb lõunasse, mis arvestades Saksa külma kliimat ja kõrgel asuvaid viinamarjaaedu, on parim asend päikese suunas. Tingimused hea Rieslingu saamiseks ei võiks olla ideaalsemad. Kesselstatt on oma 6.6 hektariga kogu mäe teiseks suurim aiapidaja. Kõige rohkem kuulsust on Scharzhofbergeri Rieslingutele toonud legendaaarsed Egon Mülleri veinid, mis aga jäävad palju kõrgemasse hinnaklassi. Loomulikult ei kasutata Kesselstatti veinitegemisel mingit trikitamist. Viinamarjades leiduv naturaalne pärm tekitab iseenesesliku käärimisprotsessi. Fermenteerimine leiab aset roostevabast terasest vaatides, et säilitada ja välja tuua Rieslingule omast iseloomu. Palju annab veinile juurde pikk settel hoidmine.Scharzhofbergeri Rieslingul on roheka varjundiga kollane toon. Vein lõhnab mustasõstraõite ja apelsiniõite järele. Kiltkivisest pinnasest tuleneb veini soolakas mineraalsus ja tolmune karakter. Kivine pinnas imab endasse kuhjaga päevast soojust, et seda siis öökülmade ajal tagasi taimedeni peegeldada. Vein on suus veidi kihav. Mänglev elegants ja hästi integreeritud hape võiksidki olla Scharzhofbergeri Kabinett veini märksõnadeks. Maitses on esil tsitruselised, eriti laim. Huvitava nüansi annavad juurde aniisilised maitsed. Praeguses nooruses ei näita vein veel õlist ja petroolist Rieslingu iseloomu, aga vanusega see loomus kindlasti süveneb. Sobib pikemaks säilitamiseks.
Salasõna uuendamiseks täida allolevates lahtrites enda kasutajanimi ja e-posti aadress ning saadame Sinu e-posti aadressile salasõna muutmiseks vajalikud juhised.